Lider değişikliğinden sonra partinin isim değişikliğine gidilecek mi - Op. Dr. Gürçay CEM

Lider değişikliğinden sonra partinin isim değişikliğine gidilecek mi


 
DPS, genel başkan değişikliğine giderek son derece şaibeli ve kendi içinde bile tepkilere sebep olan birini getirdi partinin başına.
 
Bu konuda geçen hafta da yazmıştık. Bu hamle ile partinin arkasında kimlerin durduğunu ve partiyi hangi amaçlarla kurdurdukları tartışma götürmez şekilde ortaya çıktı.
 
Genel başkan değişikliği birçok kişi ve çevreyi de ters köşe yaptı.
 
Özellikle de buradaki onlarla çıkar ilişkiler içine giren ve yanlış politikalar izlenmesine sebep olan karar vericileri.
 
İzlenen yanlış politikalar sayesinde, oradaki DPS karşıtı soydaş kitlemiz, ki son yerel seçimlerden sonra artık bu kitlenin 3/4 gibi büyük bir bölümünü kapsadığı ortaya çıktı.
 
Derin hayal kırıklıkları yaşamıştı. Neyse ki artık oralarla ilgili izlenen politikalar revize edilip yeni stratejiler geliştirilecek.
 
Bu politika değişikliği hemen bugünden yarına olmasa da, orta vadede bu adımlar atılacak olması soydaşlarımız açısından önemli.
 
DPS'nin arkasındaki güçler artık "inceldiği yerden kopsun" anlayışı ile niyetlerini gizleme gereğini bile duymadan, her kesimden tepki çeken birini partinin başına getirdiler.
 
Lider değişikliği ile hızlarını alamayarak partinin ismini de değiştirir bunlar...
 
Partinin adını DPS yerine "Ново начало" ( Yeni Başlangıç) olarak değiştirebilirler mesela...
Bu sloganı zaten yerel seçimlerde kullandılar.
 
Bu slogan ile belki seçmeni alıştırmak istemiş de olabilirler.
 
Ama ne olursa olsun, bu hamleler onların düşündüğü gibi değil, tam tersi, insanımızın büyük hayrına sebep olacaktır diyelim ve konuyu şimdilik kapatalım...

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!