MUSTAFA BOZBEY'DEN DOST'A DOST ELİ

Bizler, göçmen camiasını her zaman bir bütün olarak görmekteyiz. Bulgaristan'da yaşayan öz kardeşlerimizi de her zaman birlik ve beraberlik içinde olmalarını arzuluyoruz. Bizim açımızdan DPS veya DOST partisi aynı saygıyı ve hürmeti hak etmekte, işte bundan dolayı biz onlara eşit mesafede durmaktayız.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

MUSTAFA BOZBEY'DEN DOST'A DOST ELİ

Türkiye'de yerel seçimlere sayılı günler kala, CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Mustafa Bozbey'in daveti üzerine, bugün DOST Partisi yöneticileri ve aktivistlerinden oluşan kalabalık bir heyet, kendisini  Nilüfer Belediyesi'ndeki makam ofisinde ziyaret etti.

Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen bu görüşme, her iki tarafı da memnun ederken, Sn. Mustafa Bozbey'in şu sözleri dikkat çekiciydi;

" Yıllar boyu belediye başkanlığı yaptım, genelde Bulgaristan'dan gelen kardeşlerimizle beraber çalıştık. Kardeş şehir Eğridere'yi son yıllarda sıkça ziyaret ettiğimizden dolayı, beni ve ekibimi DPS yanlısı olarak algılayanlar olabilir ama bizim ayrımcılık yapma lüksümüz bulunmuyor. Bizler, göçmen camiasını her zaman bir bütün olarak görmekteyiz. Bulgaristan'da yaşayan öz kardeşlerimizi de her zaman birlik ve beraberlik içinde olmalarını arzuluyoruz. Bizim açımızdan iki partimizde aynı saygıyı ve hürmeti hak etmekte, işte bundan dolayı biz onlara eşit mesafede durmaktayız. Bugün sizlerle tanışıp, sohbet etmemiz ise bizleri son derece mutlu etmiştir."

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Mustafa Bozbey'in nazik davetine icabet edenler arasında, DOST Partisi'nin Marmara ve Ankara yöneticilerinin peşi sıra, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, büyük göçmen semtlerinin muhtarları ve yerel DOST partisi aktivistleri de hazır bulundular.

Misyon Gazetesi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN