BAŞKONSOLOS HÜSEYİN ERGANİ 'FETÖ'NÜN BULGARİSTAN'DAKİ FAALİYETLERİ SINIRLI OLSA DA, MEVCUTİYETİNİ KORUYOR'

9 Temmuz tarihli 'BULGARİSTAN'DAKİ FETÖ NE ZAMANA KADAR KAMUFLE EDİLECEK?' başlıklı yazımız büyük yankı uyandırdı. Bugün ise Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosu Hüseyin Ergani, FETÖ'nün Bulgaristan'daki yapılanması konusunda bir basın açıklaması yaptı.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

BAŞKONSOLOS HÜSEYİN ERGANİ; "FETÖ'NÜN BULGARİSTAN'DAKİ FAALİYETLERİ SINIRLI OLSA DA, MEVCUTİYETİNİ KORUYOR"

   9 Temmuz tarihli "BULGARİSTAN'DAKİ FETÖ NE ZAMANA KADAR KAMUFLE EDİLECEK?" başlıklı yazımız büyük yankı uyandırdı. Bugün ise Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosu Hüseyin Ergani, FETÖ'nün Bulgaristan'daki yapılanması konusunda bir basın açıklaması yaptı. Sayın Hüseyin Erganı, kısaca şunları kaydetti;

   “FETÖ’nün Bulgaristan’daki faaliyetleri sınırlı olsa da, mevcutiyetini koruyor. Özetle, eğitim ayağından bahsedebiliriz, iki tane okulları var; biri Sofya’da, diğeri de Filibe’de olmak üzere, iki özel okul. Ayrıca, medya ayağından da bahsedebiliriz, daha çok internet üzerinden yayın yapan, daha önceki ismini değiştirip, maske takan basın kuruluşunun devamı niteliğindeki bir yapı var, onlar faaliyetlerini sürdürüyor. Birde bunun finans ayağından bahsedelim: Bu finans kaynağı, daha çok örgüt sempatizanlarından, ya da bir takım ticari faaliyetlerden veya kara para aklamaktan elde ettikleri geliri örgüte aktarmak fonksiyonu taşıyan yapılar olarak bakılabilir..."

Aysel MERT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN