Bursa'dan İlknur geçti... - Mümin TOPÇU

Bursa'dan İlknur geçti...


Bugün, Bursa'daki göçmen panayırında resmi konuk olarak, Mestanlı Belediye Başkanı Sayın İlknur Kazım'ı ağırladık.

Geçenlerde Mestanlı şehir parkında açtıkları merhum milli kahramanımız Nuri Turgut Adalı'nın büstünden dolayı, kendisini camiamız ve okurlarımız adına tebrik ettim.

İlknur Hanım, yeni nesil siyasetçilerimizden oluyor, kendisinin özverili çalışmaları kısa zamanda Mestanlı halkı tarafından kabul gördü ve gönüllerde taht kurdu. Aynı zamanda göçmen camiası da çalışmalarını takdir ediyor ve kendisiyle gurur duymakta.

Konuk belediye başkanı ile biraz ayaküstü sohbet etme fırsatı yakaladım.

Türkiye'de oluşturulan 2 Ekim seçim atmosferinden ilgilendi, benim bazı şahsi görüşlerim aldı, kendisine göçmenlerin Bulgaristan devletinden beklentilerini ve çözüm bekleyen sorunlarını da izah etmiş oldum.  

Bulgaristan'da yaşayan Türk toplumunu ve buradaki camiamızı yakından ilgilendiren birlik ve beraberliğin, yeniden inşası ve güçlendirilmesinde ikimiz de hemfikir olduk. Sonuçta hepimizi halkımızın ortak refahı ve istikbali ilgilendirmekte.

Sayın İlknur Kazım, partisinin yeni açılımlara açık olduğunu vurguladı ve toplumun her kesimine kucak açarak, bütün sorunları çözmeye hazır olduklarını belirtti.

Ben de kendisine etkili ve güçlü bir medya kuruluşu olarak, her zaman gerçekçi olmaya çalıştığımızı ve sadece demokratik unsurları ilke edindiğimizi izah ettim.

Konuk belediye başkanının, Ziraat Parkı'nı dolduran binlerce göçmen kardeşine hitaben yaptığı heyecanlı konuşması, herkes tarafından çok beğenildi ve takdir gördü. 

Mestanlı Belediye Başkanı Sayın İlknur Kazım, yaklaşan 2 Ekim seçimlerinde, herkesi HÖH ( DPS ) partisini desteklemelerini rica etti.

HÖH partisinin numarası, seçim listesinde  1 ( Bir ) olarak belirlenmiş.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Mar
09Mar
05Mar
01Mar
22Şub

Çekimserliğin akıl tutulması