VARNA'YA SADECE MUHABBET İÇİN GİTMEYECEĞİZ...

Bu görüşme zor, gergin ve beklenti yüklü bir görüşme olacaktır. Türkiye'nin Cumhurbaşkanını, bizim liderleri ve kendimi tanıdığım kadarıyla, görüşeceğimiz konuların hepsi hakkında mutabık kalacağımızı zannetmiyorum. Bu görüşme, muhabbet ve şerbet içmek için bir araya gelmiş arkadaşlar arasında organize edilen bir akşam yemeği değildir.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

 

VARNA'YA SADECE MUHABBET İÇİN GİTMEYECEĞİZ...

Bugün BTA'ya verdiği demecinde, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Mart ayında Varna'da gerçekleşecek olan görüşme için bazı görüşlerini belirtti;

"AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir araya getirmek, birilerinin zannettiği gibi keyifli bir iş olduğunu sanıyorsa, acemi bir politikacıdır veya politikadan anlamıyordur.

Bu görüşme zor, gergin ve beklenti yüklü bir görüşme olacaktır. Türkiye’nin Cumhurbaşkanını, bizim liderleri ve kendimi tanıdığım kadarıyla, görüşeceğimiz konuların hepsi hakkında mutabık kalacağımızı zannetmiyorum. Bu görüşme, muhabbet ve şerbet içmek için bir araya gelmiş arkadaşlar arasında organize edilen bir akşam yemeği değildir."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN