SEYİT BABA PANAYIRINA KATILDIK

Bu yıl da Ekim ayının ilk haftasında, doğup büyüdüğümüz Koşukavak'ta, çok eski tarihlere dayanan ve geleneksel hale dönüşen, meşhur Seyit Baba panayırı gerçekleşti. Bizler de Bursa merkezli Koşukavaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyeleri olarak, bu panayıra katılma fırsatı yakaladık.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

SEYİT BABA PANAYIRINA KATILDIK

Bu yıl da Ekim ayının ilk haftasında, doğup büyüdüğümüz Koşukavak'ta, çok eski tarihlere dayanan ve geleneksel hale dönüşen, meşhur Seyit Baba panayırı gerçekleşti.

Bizler de Bursa merkezli Koşukavaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyeleri olarak, bu panayıra katılma fırsatı yakaladık.

Koşukavak Belediyesi'nin patronajlığında tertiplenen bu etkinlikte binlerce hemşehrimiz çok heyecanlı anlar yaşadı, dost ve akrabalar bir araya gelerek, yeniden buluştu, özlem ve hasretlik giderilmiş oldu.

Rengarenk panayır atmosferi ve şenlik havasında gerçekleşen konserler, folklor gösterileri, eğlence geceleri ve spor müsabakaları, herkesin gönlünü  yeterince coşturdu.

Derneğimiz adına, kasabamızda bulunan çocuk esirgeme ve kimsesiz yaşlılar yurtlarında ziyaretlerde bulunarak, hediyelerimizi sunduk.

Ayrıca, bu gezimizin gerçekleşmesi için bizlere otobüs temin eden Bursa Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine, gazetemizin sayfalarından teşekkür eder ve çalışmalarında büyük başarılar dileriz!

Necdet ATASOY

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN