ROTARYEN ŞABAN MUTLU 3 BİN DOLAR BAĞIŞLADI

  Bulgaristan'ın büyük dostu olan Edremit Rotary Kulübü Başkanı Şaban Rodoplu, Ardino Belediye Hastanesi'ne destek için 3000 dolarlık çek bağışında bulunarak, herkesi şaşırttı.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

   ROTARYEN ŞABAN MUTLU 3 BİN DOLAR BAĞIŞLADI

   Kırcaali Rotary Kulübü tarafından düzenlenen 1.Orpheus Hayırseverlik Gecesi’nde  Birleşik Çocuk Kompleksi (ODK) binasındaki salonun onarımı için 7679 leva ve Ardino Belediye Hastanesi için 3000 dolar bağış yapıldı.

    Bulgaristan, Türkiye ve Yunanistan’dan Rotaryenlerin çeşitli amaçlarla yardım toplamak için bir gelenek başlattığı 1.Orpheus Hayırseverlik Gecesi’nde, Yunanistan’dan Gümülcine ve Dedeağaç, Türkiye’den Edirne Rotary Kulübü ve Edirne Mimar Sinan Kulübü, Bursa Edremit Rotary Kulübü ve Silivri Rotary Kulübü ve Bulgaristan’dan ev sahipliği yapan kulüpten başka Harmanli, Samokov, Velingrad, Pazarcık, Zlatograd (Darıdere), Smolyan (Paşmaklı), Momçilgrad (Mestanlı) ve Dimitrovgrad (Kayacık) kulüplerinin temsilcileri katıldılar.

    Bulgaristan’ın büyük dostu olan Edremit Rotary Kulübü Başkanı Şaban Rodoplu, Ardino Belediye Hastanesi’ne destek için 3000 dolarlık çek bağışında bulunarak, herkesi şaşırttı.


   

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN