NEDEN KAHRAMANLARIMIZ GÖZ ARDI EDİLİYOR? - 1.

Unutulmaya yüz tutmuş  gerçek kahramanlarımızın dosyasını açıyoruz. Bu konuda okuyucularımızın da fikir ve görüşlerini almak istiyoruz. Artık gizli hiç bir şey kalmasın! Bütün okuyucularımızın yazılarına yer vermeye hazırız.  Bugün baskıdan çıkan MİSYON Gazetesi'nin yeni sayısında ve elektronik versiyonunda, Ankaralı yazarımız Gülşen AHMETOĞLU'nun - 'İHTİYACA  BİNAEN', Mümin TOPÇU''nun - 'BOŞUNA GAZEL OKUMAK'  ve Op.Dr. Gürçay CEM'in - 'KAHRAMANLAR, MAĞDURLAR VE SAHTEKARLAR' başlıklı yazılarını okuyabilirsiniz...

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

 

NEDEN KAHRAMANLARIMIZ GÖZ ARDI EDİLİYOR? - 1.

  • Bizim özgürlüğümüz için mücadele eden şehitlerimizden, siyasi mahkumlarımızdan, gazilerimizden ve onların ailelerinden bahsedeceğiz.

  • Hiç bir zaman öz kimlikleri gasp edilmeyenler ve bir esir muamelesi görmemişler, acaba onların halini ve kaderini anlayabilirler mi?

  •  Bu kahramanlarımızla ve onların ailelerinle, zaman zaman bazı kendini bilmezler dalgasını geçtiler, onları küçümsediler, hatta akıl almaz iftiralara bile maruz bırakıldılar.

Son bir asırdır Bulgaristan'daki Türklere ve Müslümanlara karşı uygulanan soykırım ve asimilasyon politikaları çerçevesinde, kendilerini bu mücadelenin içinde bulan siyasi mahkum,  gazi ve şehitlerimizden bahsediyoruz.

Bulgaristan’da bunun bir okulu veya geleneği yoktu, içlerinden gelen temiz ve milli duygularla, kendilerinin ve mensubu oldukları toplumun en doğal hak ve hukukunu savunmak için güçleri nispetinde bir mücadele verdiler.

Bu insanlarımızla ve aileleriyle, zaman zaman bazı kendini bilmezler dalgasını geçtiler, onları küçümsediler, hatta akıl almaz iftiralara bile maruz bırakıldılar. Bu gerçek kahramanlarımız ise bu alçakça saldırıların hiçbirine aldırış etmeden, "Daima alnımız dik, yüzümüz pak!" deyip, bu haysiyetsizliklere gülüp geçtiler ve eylemlerinin gayet doğal şekilde yapılması gereken birer milli ve insani görev olarak algıladılar, çünkü bedel ödemesini bilmeyen toplum ancak hak ettiği gibi yaşar...

Hiç bir önde gelen kahraman gazimiz, ne de bir siyasi mücahidimiz ve mahkumumuz, bunca yıldır göz ardı ediliyor ve görmezlikten geliniyor.  Hiç bir zaman öz kimlikleri gasp edilmeyenler ve bir esir muamelesi görmemişler, acaba onların halini ve kaderini anlayabilirler mi?  Protokollerde gözükmeyenlerin ve tercih edilmeyenlerin temsilcileri ise, kendi başlarına, terk edilmiş durumda mücadelelerine devam etmektedirler...

Şimdi birazcık başımızı öne bükelim ve kendimizi sorguya çekelim; Nasıl olup ta, siyasi mahkumlarımızın üzerinde çalıştığı  konular bütün camiamız tarafından kabul görmüyor? Sonuçta, bu BAHAD'lılar ne totalitarizme uşaklık ve ajanlık  etmişler, ne de halkını soymuşlar, ne de insanımız açlıktan kıvranırken, kendileri saray yavrularında keyif ve cefa içinde tatlı bir hayat sürdürmüşlerdir. Siz hiç dolar milyoneri bir siyasi mahkum gördünüz mü?

Unutulmaya yüz tutmuş  gerçek kahramanlarımızın dosyasını açıyoruz. Bu konuda okuyucularımızın da fikir ve görüşlerini almak istiyoruz. Artık gizli hiç bir şey kalmasın! Bütün okuyucularımızın yazılarına yer vermeye hazırız.  Bugün baskıdan çıkan MİSYON Gazetesi'nin yeni sayısında ve elektronik versiyonunda, Ankaralı yazarımız Gülşen AHMETOĞLU'nun - "İHTİYACA  BİNAEN", Mümin TOPÇU''nun - "BOŞUNA GAZEL OKUMAK"  ve Op.Dr. Gürçay CEM'in - "KAHRAMANLAR, MAĞDURLAR VE SAHTEKARLAR" başlıklı yazılarını okuyabilirsiniz...

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN