MOTOSİKLETTEN VAZGEÇMEYEN BİR RAZGRATLIOĞLU

'Tek teker Arif' olarak tanınan ünlü motosikletçi Arif Razgatlıoğlu'nu geçenlerde kaybettik. Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Dünya ve Avrupa şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası ve tüm Türkiye'nin motosiklet şovlarıyla yakından tanıdığı , 'Tek teker Arif' olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu'nun cenazesine, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da katıldı.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

MOTOSİKLETTEN VAZGEÇMEYEN BİR RAZGRATLIOĞLU


"Tek teker Arif" olarak tanınan ünlü motosikletçi Arif Razgatlıoğlu'nu geçenlerde kaybettik. Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Dünya ve Avrupa şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası ve tüm Türkiye'nin motosiklet şovlarıyla yakından tanıdığı , "Tek teker Arif" olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu'nun cenazesine, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da katıldı. Sofuoğlu, burada gazetecilere, Arif beyi, çocukluğundan bu yana tanıdığı, Türkiye'nin en önemli motosiklet figürlerinden olduğunu söyledi. Toprak'ın, kendisinin öğrencisi olduğunu ifade eden Sofuoğlu, "Toprak'tan dolayı sık sık görüşüyorduk. Bu şekilde hayatını kaybetmesi bizi çok etkiledi ve üzdü.

Babasının izinden giden, hatta kendisinden daha büyük başarılara ulaşan Torak Razgratlıoğlu, artık bir büyük şampiyon. Kendi ağzından, onu biraz daha yakından tanıyalım;

"Doğrusunu söylemek gerekirse, motosikletle doğmadan önce tanıştım demem lazım sanırım. Daha annemin karnındayken bile motosikletle dolaştırırmış babam bizi. Hastaneye doğuma bile motosikletle gitmiş annem. Sanırım "Tek Teker Arif" in oğlu olmanın avantajları bunlar. Genetik olarak kazandıklarımın dışında babamın bana verdiği eğitim ve disiplin sayesinde bu günlere geldiğimi söyleyebilirim. Sanırım benim yaşımdaki çocukların büyük çoğunluğu böyle bir babalarının olmasını çok ister. Benim terbiyeli, alçak gönüllü, mütevazi bir insan olmam, pistlere çıktığım zaman motorumla bütünleşip en iyi dereceleri yapmam için gece gündüz çalışıyor ve beni çalıştırıyor. Yani babamın bana kazandırdıkları saymakla bitmez. Bütün ömrüm boyunca böyle bir babam olduğu için övüneceğim ve onu gururlandırmak için elimden geleni yapacağım.

Yaşadığım sürece motosiklet kullanmaktan vazgeçmem, Allah’tan bir mani çıkmadıkça. Hedeflerime ulaşıp hayallerimi gerçekleştirdikten ve profesyonel anlamda motosikleti bıraktıktan sonra bile hayatımdaki en önemli şey olmaya devam edecektir
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN