KILIÇDAROĞLU'NA NE SÖYLEDİM?

Kılıçdaroğlu artık Büyük şehiri alma zamanının geldiğini ve aldıklarında oralarda nasıl değişime gidileceğinden bahsetti ve konu döndü dolaştı Bozbey konusunda geldi.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

KILIÇDAROĞLU'NA NE SÖYLEDİM?:  Bal-Göç yönetimi olarak dün gerçekleştirdiğimiz  TBMM ziyaretinde, görüştüğümüz kişilerden birisi de CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu idi.

Görüşmede partililer ve camiamızı temsilen Mecliste bulunan Bal-Göç eski başkanı başta olmak üzere diğer Bursa milletvekilleri de hazır bulundu.

Görüşmenin ana konularından biri tabi ki  herkesin merak ettiği Nilüfer  ve Bozbey konusuydu.

Kılıçdaroğlu artık Büyük şehiri alma zamanının geldiğini ve aldıklarında oralarda nasıl değişime gidileceğinden bahsetti ve konu döndü dolaştı Bozbey konusunda geldi.

Kenidisini önceki günlerde 40 muhtarın ziyaret ettiğini ve Bozbey'in lehine duruş sergilediklerini ama artık onu büyük şehire düşündüklerini söylemesi üzerine ben de kendisine:

"Sayın Genel Başkan bence muhtarların söylediklerini göz artdı etmeyin, bir Nilüfer sakini olarak oralardaki nabzı iyi tuttuğmuzu ve muhtarların sözlerini hafife almamak gerekir.

Yanlış anlamayın! Bozbey'le farklı siyasi görüşlere sahibiz ama gerçekleri konuşmak lazım.

Büyük şehir için hedefleriniz olması güzel ama hedefler ayrı bir şey gerçekler ayrı.

Tabi nihai karar sizin ama bir de orasını kaybetmek gibi bir oalsılık da var.

Bunları iyi değerlendirmek lazım" dedim.

Kendisi de, medyada yer alan;

"Artık Bozbey için karar verildi, büyük şehire aday gösterilecek"  haberlerinin aksine konu daha kesin olmadığını, enine boyuna  değerlendirileceğini ifade etmiştir.

Konuyu ayrıca milletvekilleri ile de konuştum.

Neler konuştuğumuzu ve fazlası hafta sonu.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN