DOST PARTİSİNDEKİ İSTİFALAR - FARE DAĞA KÜSMÜŞ, DAĞIN HABERİ OLMAMIŞ

Sonuç olarak olması gereken olmuştur ve DOST çok daha sağlam, bozguncu ve fitnecilerden arınmış şekilde yoluna devam edecektir. Bunların istifası, DOST'a gönül verenleri daha da mobilize edecektir.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

DOST PARTİSİNDEKİ İSTİFALAR - FARE DAĞA KÜSMÜŞ, DAĞIN HABERİ OLMAMIŞ

Bu gün duyduk ki, DOST'un içinde öteden beri birilerine hizmet eden ve onların emirleriyle bozgunculuk yapan bazı elemanlar istifa etmiş. Neymiş?

DOST demokratik bir şekilde yönetilmiyormuş...

Tam tersi! Partinin bütün kararları yetkili organlarında katılımcı ve çoğulcu ortamda tartışılıp karara bağlanmakta. Gidenler de bunu çok net biliyor ama bozguncuların amacı başka.

Bunlar istedikleri gibi at koşturmadıklarından ve içeride kendilerine üç beş abuk subuk adamın dışında destekçi bulamadıklarından, bu tür asılsız iddialar ortaya atma gereği duymuşlardır.

Parti içinde bozgunculuk yapmaktan zaten atılacaklardı, çoktan atılmaları da gerekirdi zaten.

Ama bu elemanlar için, 05.12.2018 tarihli yazımızda ne demiştik?

"14 Temmuz - grogi, 02 Aralık - nokdaun, devamında - nakavt geliyor!" diye belirtmiştik.

Ne oldu şimdi? Kendi adımıza beklenen oldu! DOST adına da son derece hayırlı oldu. Ama diğer yandan doğruyu söylemek gerekirse, istifa eden isimlerin arasında saygı duyduğumuz birkaç kişi de yok değil. Ama bunlar tez vakitte peşinden gittikleri kişiler tarafından yanlış yönlendirildiklerini anlayıp, doğruları bulacaklarına şüphemiz yoktur...

Sonuç olarak olması gereken olmuştur ve DOST çok daha sağlam, bozguncu ve fitnecilerden arınmış şekilde yoluna devam edecektir. Bunların istifası, DOST'a gönül verenleri daha da mobilize edecektir. Partinin içindeki bazı hortumculardan dolayı, yardımlar askıya alınmıştı ama parti bunlardan temizlendiğinden dolayı kesilen yardımlar devam edecektir.

Daha DOST kuruluş aşamasındayken, bu şarlatanların yaptıklarını o zaman tespit ettiğimizden, bu elemanlar bir an önce partiden atılmalı gerektiğini söylemiştik, fakat o dönem bize birçok kişi katılmamıştı. Zaman bizi yine haklı çıkardı.

Parti katılımcı, çoğulcu ve şeffaf temeller üzerine kurulmalı diye sayısız yazı yazmıştık. Nihayet, 14 Temmuz tarihinden itibaren bu yönde kararlı adımlar atılmaya başlayınca, parti insanlarımızın beklentilerine uygun çehreye bürünmeye başlamıştır.

Gürçay CEM

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN