DOST PARTİSİ YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR

'Kollarını göğüslerine bağlayıp, ben parti toplantılarına ve etkinliklerine katılmayacağım diyenlere daha fazla tahammülümüz kalmadı! Biz 20 binden fazla insana hep bir ağızdan 'Ne mutlu Bulgaristan'da Türküm diyene!' sözlerini tekrarlatmış bir siyasi gücün temsilcileriyiz', diye devam eden Lütvi Mestan'ın bu mesajları bizim açımızdan gurur ve onur vericiydi.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

DOST PARTİSİ YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR

Kırcaali bölgesindeki DOST Partisi ilçe teşkilatlarının yöneticileri, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Ardino'da (Eğridere) coşkulu bir bayramlaşma ve kutlama merasimi düzenledik.

Bizim sevincimizi paylaşmak için aramızda bulunan DOST Partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan ve Başkan Yardımcısı Mehmet Hoca'yı büyük bir heyecanla kucakladık ve karşıladık.

Genel Başkanımız, konuşmasında partimizde yeni bir döneme girildiğini belirterek, bundan sonra safralarımızda bir tek özveri ile çalışanlara öncelik verileceğini kaydetti. "Kollarını göğüslerine bağlayıp, ben parti toplantılarına ve etkinliklerine katılmayacağım diyenlere daha fazla tahammülümüz kalmadı! Biz 20 binden fazla insana hep bir ağızdan "Ne mutlu Bulgaristan'da Türküm diyene!" sözlerini tekrarlatmış bir siyasi gücün temsilcileriyiz", diye devam eden Lütvi Mestan'ın bu mesajları bizim açımızdan gurur ve onur vericiydi, çünkü bizim siyasi anlayışımıza göre, ülkemizdeki Türk Topluluğunun haklarını savunacak başka bir siyasi güç bulunmuyor.

Kalabalık ve dostane bir atmosferde bayramımızı kutlarken, minik afacanların okuduğu şiirlerle ve manilerle mest olduk. Gönüllerimizde taht kurmuş popüler DOST şarkısını herkese dinlettik.

Görüldüğü gibi partimizin safları genişlemeye ve temizlenmeye devam etmekte, gün geçtikçe gücümüze güç katmaktayız ve bizim üzerimizde oynanan bütün çirkin oyunların yakın zamanda üstesinden geleceğiz.

DOST Partisi'nin üye ve sempatizanları, ülkemizdeki mevcut rejimin taraftarı olan siyasi güçlerin bütün baskılarına ve engellemelerine rağmen asla boyun eğmeyeceklerdir.

Lütvi BAYRAM,

Ardino

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN