BUGÜN FATİHA, YARIN KONSER...

Bugün Lütfi Mestan'ın başını çektiği DOST partili bir heyet, Varna iline bağlı Sarıkovanlık (Medovets) köyündeki şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edip, Fatiha duası okudu ve saygı duruşunda bulundu. Bilindiği gibi, bu köyde 1985-1989 yıllarında, Türk kimliği uğruna mücadelemizde canlarını feda eden kardeşlerimizden Nazife Hasan Mustafa ve Şakir Mehmet Şakir'in anıt mezarları bulunmakta.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

BUGÜN FATİHA, YARIN KONSER...

Bugün Lütfi Mestan'ın başını çektiği DOST partili bir heyet, Varna iline bağlı Sarıkovanlık (Medovets) köyündeki şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edip, Fatiha duası okudu ve saygı duruşunda bulundu.

Bilindiği gibi, bu köyde 1985-1989 yıllarında, Türk kimliği uğruna mücadelemizde canlarını feda eden kardeşlerimizden Nazife Hasan Mustafa ve Şakir Mehmet Şakir'in anıt mezarları bulunmakta.

Daha sonra partili yetkililer himayesinde 500 kişiye iftar verildi. İftar esnasında bir köylünün üzüntüyle paylaştığına göre, yarınki gün burada başka bir siyasi parti aynı bu trajik vesile ile bağlantılı müzikli bir eğlence düzenliyormuş ve hatta Türkiye'den Faruk isminde bir şarkıcı bile davet edilmiş...

Aysel MERT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN