BİRİLERİ NASIL BİR TUZAĞA DÜŞTÜKLERİNİ ANLADIKLARINDA, KENDİLERİ İÇİN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAKTIR

Bu seçim sürecinde de, 'Aday değiliz!' diye söz vermelerine rağmen, kendilerinden beklendiği şekilde perde arkasından çalışmalarına devam etme gayreti içinde olanlar vardı. Bu konuda, kendilerine telkinde bulunulduğunda, her zaman olduğu gibi inkar edeceklerdi. Bunun için, bunların gerçek niyetleri konusunda kimsede şüphe bırakmayacak şekilde teşhir etmek gerekiyordu. Bunun başarmanın en kolay ve basit yolu bunları kışkırtmak olacaktı. Ki bunlar da dünya kadar eski bu zokayı fark edemeyerek hemen yuttular…

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

Haftanı özeti – 2.

BİRİLERİ NASIL BİR TUZAĞA DÜŞTÜKLERİNİ ANLADIKLARINDA, KENDİLERİ İÇİN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAKTIR

Camiamız, insanımızı, kendi menfaat ve çıkarları için kullanan elemanlardan, fitne fesat ve bozgunculuk yapanlardan temizlenmesi gerektiğini savunuyoruz ezelden beri.

Yıllarca, bir türlü tesis edemediğimiz birlik beraberliğimizin önünde en büyük engellerin başında bunlar gelir. Bu tür kişiler çoktan sistemin dışına atılmalıydı.

Yeni dönemde, güçlü şekilde yolumuza devam etmek için, temelleri, sağlam zemin üzerine atmak için, camiamız öncelikle bu tür bozgunculardan temizlenmeliydi.

Ama bunun için herşeyden önce, bunların gerçek yüzlerini açığa çıkarıp, herkesin önünde teşhir etmek gerekiyordu, çünkü bu tipler, kendilerinden beklendiği gibi, rüzgara göre hemen yön değiştiriyordu.

Bu seçim sürecinde de, "Aday değiliz!" diye söz vermelerine rağmen, kendilerinden beklendiği şekilde perde arkasından çalışmalarına devam etme gayreti içinde olanlar vardı. Bu konuda, kendilerine telkinde bulunulduğunda, her zaman olduğu gibi inkar edeceklerdi. Bunun için, bunların gerçek niyetleri konusunda kimsede şüphe bırakmayacak şekilde teşhir etmek gerekiyordu. Bunun başarmanın en kolay ve basit yolu bunları kışkırtmak olacaktı. Ki bunlar da dünya kadar eski bu zokayı fark edemeyerek hemen yuttular…

Boşuna dedelerimiz, "Hırs insanı kör eder!" dememişler. Bunları açığa çıkarmak için, DOST'u her türlü hırsız, avantacı ve bunların ayakçılarını temizlemek için kullandığımız yöntemi kullandık. Orada bunun için kunduracıyı kullandık, kendisini kışkırtarak, dengesini bozduk ve hata üstüne hata yaptırarak, gerçek niyetini ve bu niyete hizmet edenleri, insanımızın nezdinde ortaya çıkmalarını sağladık.

Bu konuda ayrıntı yazacak değiliz. Sonuca bakmak lazım.

DOST, hırsızlardan ve bunların ayakçılığını yapan kişilerden ( bir kişi hariç, ancak o şimdilik lazım) temizlenmiştir.

Kunduracı ise, nasıl bir tuzağa düşürüldüğünü ve neden mağlup olduğunu, eminiz ki, hala anlayamamıştır.

Aynı yöntemi, kişisel hırsını camiamızın çıkarlarının üstünde tutan birinin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için de kullandık.

Ne demek istediğimizi, ileri ki süreçte hep beraber göreceğiz…

(Devam ediyor)

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN