BALKANLAR'DA TÜRK KÜLTÜRÜ BULGARİSTAN ÖRNEĞİ SEMPOZYUMU

* 27 Eylül-1 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul'da 'Balkanlar'da Türk Kültürü: Bulgaristan Örneği Sempozyumu' yapılacak.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

BALKANLAR'DA TÜRK KÜLTÜRÜ; BULGARİSTAN ÖRNEĞİ SEMPOZYUMU

* 27 Eylül-1 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul’da “Balkanlar'da Türk Kültürü: Bulgaristan Örneği Sempozyumu” yapılacak.

İstanbul Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü, Türk Ocağı İstanbul Şubesi ve İstanbul Esenyurt Belediyesi işbirliğiyle, 27 Eylül-1 Ekim 2018 tarihleri arasında “Balkanlar'da Türk Kültürü: Bulgaristan Örneği” başlığını taşıyan uluslararası bir sempozyum düzenlenecektir.

Türkiye’den farklı illerdeki üniversitelerden ve Bulgaristan’ın Şumnu ve Sofya illerinden değerli hocalarımızın katılacağı sempozyumda, Bulgaristan Türklerinin kültür öğeleri çeşitli başlıklar altında ele alınacak, sunulan bildiriler kitap olarak yayınlanacaktır.

Açılışı ve ilk oturumu 27 Eylül 10:00’da Esenyurt Belediyesi, Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi Kıraç Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek olan sempozyumun diğer oturumları ise, 27 Eylül öğleden sonra ve 28 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Kurul Odası'nda gerçekleştirilecektir.

Sempozyuma dinleyici olarak katılım ücretsizdir. Kültür merkezinde yapılacak açılışa herkes davetlidir.

Açılış: 27 Eylül 10:00 Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi

Adres: Necip Fazıl Kısakürek Mah., Anka Kuşu Sk. No: 02 Star Towers. Esenyurt \ İstanbul

Oturumlar: 27 Eylül öğleden sonra ve 28 Eylül tüm gün. Oturumlar İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’de yapılacaktır.

Adres: Balabanağa Mah. Ordu Cad. No:6 Laleli/ Fatih/ İstanbul

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN