Balgöç'te neler oluyor?

Eski Balgöç Başkanı Prof. Yüksel Özkan'ın istifasından sonraki boşlukta ve yeni başkan seçimi ile bağlantılı, bu güzide ve saygın göçmen kuruluşumuzda şimdilerde sular bir türlü durmak bilmiyor. Biraz gecikmeli de olsa, adaylardan Veli Öztürk yeni Başkan olarak seçildi ama bundan sonraki süreçte ise, hiç beklenmedik bir şekilde diğer adayların yarattığı çeşitli kamplaşmalar ve sürtüşmeler ortaya çıktı. Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre, dünkü yönetim kurulu toplantısından önce, 11 yöneticinin istifa etme niyetine girmelerine rağmen, istifa sayısı şimdilik yedide kaldı.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

Balgöç'te neler oluyor?

Eski Balgöç Başkanı Prof. Yüksel Özkan'ın istifasından sonraki boşlukta ve yeni başkan seçimi ile bağlantılı, bu güzide ve saygın göçmen kuruluşumuzda şimdilerde sular bir türlü durmak bilmiyor.

Biraz gecikmeli de olsa, adaylardan Veli Öztürk yeni Başkan olarak seçildi ama bundan sonraki süreçte ise, hiç beklenmedik bir şekilde diğer adayların yarattığı çeşitli kamplaşmalar ve sürtüşmeler ortaya çıktı.

Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre, dünkü yönetim kurulu toplantısından önce, 11 yöneticinin istifa etme niyetine girmelerine rağmen, istifa sayısı şimdilik yedide kaldı.

Kim bilir, belki de son anda aklı selim galip geldi ve bu istifa edenlerin arkasına takılmak, kendilerine ilerde zarar vereceğini anlamış olabilirler. Zira başından beri yapıcılıktan uzak hareket eden, bu grubun karşılığı olmadığını görünce,

onlarla hareket etmekten vazgeçmiş olabilirler.

Ne olursa olsun, Balgöç yönetimindeki bu tür bir krizin acilen giderilmesi şart olmuştur. Bize de yakışan budur!

M. T.

 

 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN