ARIKOV, FENA ÇARPIŞTI…

İvo Arıkov, dizide hapishanelerde büyümüş, acımasızlığıyla ün salmış, uluslararası bir kara para çetesinin tetikçiliğini yapan İvan, hem paralarına el koyduğu için Kadir'in (Kıvanç Tatlıtuğ), hem de paralarını kaptırdığı için Veli'nin (Onur Saylak) peşine düştü

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

 

 

ARIKOV, FENA ÇARPIŞTI…

Show TV’nin yeni dizisi ‘Çarpışma’ dizisinde birkaç bölümde yer alan ve Rus infaz timi lideri İvan Sokurov karakterini canlandıran  ünlü Bulgar oyuncu İvo Arıkov, konuk oyuncu olarak katıldı.

İvo Arıkov, dizide hapishanelerde büyümüş, acımasızlığıyla ün salmış, uluslararası bir kara para çetesinin tetikçiliğini yapan İvan, hem paralarına el koyduğu için Kadir’in (Kıvanç Tatlıtuğ), hem de paralarını kaptırdığı için Veli’nin (Onur Saylak) peşine düştü.

Ünlü Bulgar oyuncu Ivo Arıkov, ülkesinde başarılı ve popüler bir oyuncu. 30 yaşındaki İvo Arıkov, ‘Company of Heroes’ isimli Hollywood yapımı filmi de içeren pek çok uluslararası projede yer aldı.

Arıkov, ‘Çarpışma’ dizisinde canlandırdığı İvan Sokurov karakterini çok severek oynadığını ve hayranlıkla takip ettiği Türk oyuncularla karşılıklı rol almaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN