ÜLKEMDEN KOVSALAR, BUNLARA OY VERMEM

Son Bulgaristan seçimlerinde, büyük bir oy kaybına uğrayan DPS'li yerel yöneticiler, bugünlerde 'cadı avına' çıkarak, bazı DOST partisi üyelerinden intikam alma cüretine kalkıştılar. 100 046 seçmeni hiç bir şekilde korkutamazsınız! Sizin seçim öncesi uyguladığınız metodları iyi bilirim.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

 

ÜLKEMDEN KOVSALAR, BUNLARA OY VERMEM

Sofya temsilcimiz Bora Tamer'in ulaştığı bilgiler ışığında, Kırcaali Belediye Muhtarı Hasan Aziz, 18 yıldır bu şehrin bir okulunda sağlık teknisyeni olarak çalışan Muzafer Mehmed'e ulaştırdığı tebligatla, artık bir köye tayin edildiğini bildirmiş. İşte, DOST partisi aktivisti Muzafer Mehmed'in, Hasan Aziz'e seslenişinden birkaç satır;

Son Bulgaristan seçimlerinde, büyük bir oy kaybına uğrayan DPS’li yerel yöneticiler, bugünlerde "cadı avına" çıkarak, bazı DOST partisi üyelerinden intikam alma cüretine kalkıştılar. 100 046 seçmeni hiç bir şekilde korkutamazsınız! Sizin seçim öncesi uyguladığınız metodları iyi bilirim. Başka seçimlerde sizi oy verdiğim için şu an çok pişmanım. Bulgaristan'dan bile beni uğratsalar, artık hiç bir zaman bu partiye oy vermem. Bazı parti mensuplarınızın, seçim öncesi davranış ve söylemlerini şiddetle kınıyorum! Bayram Bayram, isimli milletvekili adayınız, benim eşimin sülalesini yok etmekle tehdit etti. Şunu hatırlatayım ki, yüce Yaradan’ın bana bağışladığı hayatı, siz asla yok edemezsiniz. Adeta gücünüz buna yetmez!"

Bora Tamer,

Sofya

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN