SADIK HACI'YI KURTARALIM!

   Uzakta ve yakında bulunan, değerli kardeşlerim! Ben, Mehmet Büyüklü. Beni tanıyan dostlarım, nasıl birisi olduğumu iyi bilir.    Ben bu sefer, Lıjnitsa köyünden, sevgili Sadık Hacı'nın tedavisi için sizlerden yardım isteyeceğim, çünkü kendisi çok ağır bir hastalık geçirmekte. Ailesinin ve yakınlarının desteği ile, kendisi Türkiye'de tedavi gördü ve şimdilik evinde kemoterapi süreci geçirmekte ama yeniden Türkiye'deki hastanesine gitmesi gerekiyor ve bunun için maddi yardıma ihtiyacı bulunmakta.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

SADIK HACI'YI KURTARALIM!

   Uzakta ve yakında bulunan, değerli kardeşlerim! Ben, Mehmet Büyüklü. Beni tanıyan dostlarım, nasıl birisi olduğumu iyi bilir.

   Ben bu sefer, Lıjnitsa köyünden, sevgili Sadık Hacı'nın tedavisi için sizlerden yardım isteyeceğim, çünkü kendisi çok ağır bir hastalık geçirmekte. Ailesinin ve yakınlarının desteği ile, kendisi Türkiye'de tedavi gördü ve şimdilik evinde kemoterapi süreci geçirmekte ama yeniden Türkiye'deki hastanesine gitmesi gerekiyor ve bunun için maddi yardıma ihtiyacı bulunmakta.

    Sayın Sadık Hacı, bizim eski insan hakları savunucularımızdan birisi. Hele, 1989 yılında, komünist sistemin yıkılma süreci esnasında büyük fedakarlıklar gösterdi. Breznitsa, Kornitsa ve Lıjnitsa gibi köylerdeki Müslüman kardeşlerimizi organize ederek, halkımızı bu despotik rejime karşı ayaklandırmayı başaranlardan birisidir. Bölge insanlarımız için, kendisi gerçek bir liderdir.
Şimdi bizim insanlık görevimiz, bu gerçek kahramanımızın yaşam mücadelesine destek çıkmaktan ibarettir.
Lütfen, maddi yardımda bulunmak isteyenler, alttaki Banka hesap numarasını kullansınlar;

başaranlardan birisidir  Şimdi bizim insanlık görevimiz, bu gerçek kahramanımızın yaşam mücadelesine destek çıkmaktan ibarettir.

  Lütfen, maddi yardımda bulunmak isteyenler, altta verdiğim Banka hesap numarasını kullansınlar;

Zeynepa İbrahim Hadji, ulitsa"Vasil Levski" - 6, selo Lıjnitsa.

İBAN - BG59BPBI79221014982202

   Зейнепа Ибрахим Хаджи, улица "Васил Левски" - 6 , село Лъжница , IBAN - BG59BPBI79221014982202

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN