NE MUTLU BİZE, ELÇİMİZ VAR...

Haksızlığa, ezilmeye, aldatılmaya ve soyulmaya terk edilen Bulgaristan'daki Türk Topluluğu fertlerine sahip çıkmak ve onların safında durmak, nedense hala bizim ülkemizde, başka bir devletin 'iç işlerine karışmak' sayılıyor.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

NE MUTLU BİZE, ELÇİMİZ VAR

Haksızlığa, ezilmeye, aldatılmaya ve soyulmaya terk edilen Bulgaristan'daki Türk Topluluğu fertlerine sahip çıkmak ve onların safında durmak, nedense hala bizim ülkemizde, başka bir devletin "iç işlerine karışmak" sayılıyor.

Her sabah saat altıdan dokuza kadar bütün Bulgaristan medyaların ana konusu belli. Tanınmış veya tanınmamış bütün "büyük uzman yorumcular" Sayın Büyük Elçi Süleyman Gökçe'yi tartışıyor.

Bulgaristan'daki Türk Topluluğu için, Sayın Süleyman Gökçe, çok değerli, işine layık, doğru ve adil bir kişiliğe sahip diplomat. Belli ki, ülkemizdeki bütün sahte patriyotlar ve onların işbirlikçileri (Ne yazık ki, bunların arasında bazı kendini bilmez Türkler de bulunuyor), işte böyle bir güçlü ve demokratik düşünceye sahip bir şahsiyetin elçilik koltuğunda oturmasını hazmedemeyerek, kendisini karalamak için her türlü yolu seçiyorlar.

Sayın Büyük Elçi'mizin çalışmaları ve varlığı, bizim için gurur kaynağıdır ve kendisine daha büyük başarılar dileriz!

Raşit Şükrü,

Kırcaali

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN