NAİM'İN FOTOGRAF SERGİSİ AÇILDI

   Naim Süleymanoğlu'nun arkadaşlarından Bülent Türker ise' Hepimiz suçluyuz, sağlığında kıymetini bilemedik, ona vefa borcumuzu ödemek istiyorum. Kendisini Hollanda'da misafir ettim ve Türkiye'de birçok kez görüştüm. Naim, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sporcularından biridir. O bir efsane ve ölümsüz kahramandır. Gönül isterdi ki, sağlığında sokaklara, okullara ve spor salonlarına ismi verilsin ama yapılmadı. Bundan sonra verilecek ama o bunu göremeyecek, kendisine bir devlet üstün hizmet madalyası bile veremedik…

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

 

NAİM’İN FOTOGRAF SERGİSİ AÇILDI

   Kırklareli’nin Vize ilçesinde, Aralık ayının başında, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonumuz, büyük gururumuz merhum Naim Süleymanoğlu’ nun 50 fotoğrafından oluşan sergi, Vize Kaymakamı Soner Zeybek ve fotograf sanatçısı Bülent Türker tarafından açıldı. Gençlerin ve esnafın büyük ilgi gösterdiği sergide, Vize Kaymakamı Soner Zeybek yaptığı açıklamada ” Efsaneyi unutturmamanız büyük bir vefa , Naim, tartışılmaz dünyanın en iyisi, Bayrağımızı defalarca göklere çektirdi . Onun için ne yapsak azdır “dedi.

   Naim Süleymanoğlu’nun arkadaşlarından Bülent Türker ise” Hepimiz suçluyuz, sağlığında kıymetini bilemedik, ona vefa borcumuzu ödemek istiyorum. Kendisini Hollanda’da misafir ettim ve Türkiye’de birçok kez görüştüm. Naim, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sporcularından biridir. O bir efsane ve ölümsüz kahramandır. Gönül isterdi ki, sağlığında sokaklara, okullara ve spor salonlarına ismi verilsin ama yapılmadı. Bundan sonra verilecek ama o bunu göremeyecek, kendisine bir devlet üstün hizmet madalyası bile veremedik… Genç yaşta aramızdan ayrıldı. Bu düzenlediğim sergiye 50 fotoğraf koymamın nedeni, 50 gün hastanede kaldı, 50 yaşında vefat etti ve 50 fotoğrafla onu unutturmamak istiyorum. Bu ay aynı serginin daha büyüğünü Hollanda’da açacağım. Onun için ne yapsak azdır. Nur içinde yatsın! 29 yıldır rekorları kırılmadı ve kırılacağını da sanmıyorum.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN