MİMOZA ELEZİ, 'BELALILAR' FİLMİNDE ROL ALDI

   Misyon Gazetesi yazar kadrosunda yer alan Mimoza Elezi'nin oynadığı 'Belalılar' filminin galası, Türk Sineması'na önemli katkılar sağlayan Grand Pera Beyoğlu Emek sinemasında yapıldı.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

 MİMOZA ELEZİ, "BELALILAR" FİLMİNDE ROL ALDI

   Misyon Gazetesi yazar kadrosunda yer alan Mimoza Elezi'nin oynadığı "Belalılar" filminin galası, Türk Sineması'na önemli katkılar sağlayan Grand Pera Beyoğlu Emek sinemasında yapıldı. Yönetmenliğini Hasan Karcı’nın yaptığı, başrollerini Sinan Bengier, Cengiz Güçlü, Mimoza Elezi, Gül Aslan, Burak Arslan, Erol Tezeren, Hilal Öztürk, John Jutchins, Janine Hutchins, José de Hita, Güray Kip, Hasan Yıldız, Karin Dangele, Ökkeş Avgın, Yvone Konig ve Tommy Cambes’in paylaştığı western filminde, acımasız haydut Mask’ın hüküm sürdüğü topraklara devlet el koymuştur. Bunu, kendine yediremeyen Mask, bu işle ilgilenen şerifi yok etmeyi planlar. Mask, şerif yardımcısını öldürür ve kardeşine de şerifi öldürmesini söyler. Mask’ın kardeşi, şerifi öldürmek isterken şerif tarafından öldürülür. Mask, bu olaydan sonra şerife iyice düşman olur ve onun peşine düşer...

   Filmin çekimleri büyük ölçüde Almeria'da(İspanya), yani bildiğimiz western filmlerinin çekimlerinin yapıldığı, hatta daha da ötesi bir westrn efsanesi "İyi, Kötü ve Çirkin'in" çekimlerinin yapıldığı bölgede gerçekleşti.

   Filmin gösterimi ise Grand Pera Emek Sineması'nda 22 Aralık'ta başlıyor.

Aysel MERT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN