Politika

Politika Haberleri

YAŞAYAN BİRİSİ AZİZ İLAN EDİLECEKMİŞ…

Bulgar medyaları son aylarda, sanki faşist Jozef Göbels'ın propaganda mekanizmasına dönüştü ve sabah akşam beyin yıkıyorlar. Güya Ahmet Doğan, sahte "hidomühendisliğinin" peşi sıra, kitaplar yazıyor, aşk üzerine demeçler veriyor, boş zamanlarında ise meyhane ve dağ köylerini gezerek, memleketimize doğru hızla yaklaşan Osmanlı ordularına karşı vermek için gizli komiteler kurmakta... Bulgaristan ve bazı Avrupa ülkeleri, her nedense, Tayip Erdoğan'ın Referandumu kazanarak, Türkiye’nin Başkanlık sistemine geçmesini, kendilerine karşı bir tehdit olarak algılıyorlar bu halk oylamasını.

ÖNEMLİ BİR SÜREÇ BAŞLADI

Son seçimlerden çok farklı bir sonuç beklemezdik, fakat Bulgaristan vatandaşlarının bir kısmı için çok önemli bir süreç başlamış oldu. 1990 yılında kurulmuş olan HÖH’nin, son dönemlerde temsil ettiği insanların artık hoşnutsuzluklarını dile getirmeye başladıklarını görmekteyiz. Önceki genel seçimlere nazaran, kazandığı oyları ciddi anlamda düştü ama parti yönetimi, bunun önüne geçebilmek için pek bir şey yapmamakta.

TÜRKİYE'DEN GİDEN DPS OTOBÜSLERİ...

Türkiye'deki bütün göçmen kuruluşları sessizliğe ve kabuğuna bürünürken, Misyon gazetesi, kendi araştırmasını yürüttü ve bir de madalyonun utanç yüzünü ortaya çıkardı. Gücümüzün özgürlüğümüzde olduğundan dolay, hiç bir medyanın söz etmediği gerçeği ilk kez yazıyoruz.

TÜRKİYE'DEN GİDEN DPS OTOBÜSLERİ

Bulgaristan'a bir tek DOST partisi seçmen otobüsü ve özel otomobili gitmedi. Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre, Türkiye genelinde tespit edilen 52 otobüs (Sadece Bursa'dan 5 otobüs ve 374 özel otomobil) ve 845 özel otomobil, DPS partisi seçmeni taşımıştır. Bir de otomobil başına 500 lira ödeme yapılmıştır...

HASAN'IN "DOM DOM" KURŞUNLU LAF EBELİĞİ

Demek, Hasan Aziz'e göre, DPS karşıtları ve Bulgaristan'ın gerçek vatanseverleri, butafor siyasi güçler oluyor? Hatta, kendisine göre, ülke bazında bunlar yok edilmişler. Herhalde, uzay mekiğinin sahibi bunları kosmosa uçurmuş. İlahi güç ya..

MUHALEFET DEVŞİREN HAİNLERE MANİFESTOM

Tüm kaleler açılan tek bir gedikten düşer. Tüm fetihler bir gedikle gerçekleşir. Tüm fetihlerde ufak bir köprübaşı tutulur. Almanya işgalinden kurtarılacak Fransa kıyılarına, Amerikalıların yaptığı Normandiya çıkarması da ufacık bir yerden başlamıştı.

YENİ HEDEF; DPS'Yİ SİLİP SÜPÜRMEK...

Atatürk, kim olduğunu ve ülkemiz için neler yaptığını sorsan, "böm böm" bakıp, gözlerini kırpırdatmaktan başka cevap veremeyecek.

100 000 OY; İNSANIMIZA UMUT AŞILADI

HÖH'ün eridiği doğru. Ancak Dost Birliğİ'ni bölücü olmakla suçlamak büyük haksızlık bence. Dost Birliği'ne oy veren insanların çoğu siyasetten ümidini kesen insanlardı. Dost Birliği insanlara umut aşıladığı için, 100 000 oy aldı.

UYAN, UYAN ARTIK AZİZ MİLLETİM

Türkü ve Bulgarı, Çingeneyi ve Pomakı, totaliter komünist sistem, birer yumuşak sarı limon gibi, bir kerpetenle acımasızca eziyor ve parçalıyordu.

DOST BİRLİĞİ'NİN YARDIM PAKETLERİNE NEDEN EL KONULDU

DOST Birliğinin Bulgaristan’da 26 Mart tarihinde yapılacak olan genel seçimlerden sonra, yoksullara dağıtılmak amacıyla

KOMÜNİST FOSİLLER ZOKAYI YUTACAK VE BU MASAL BİTECEK

İster inanın, ister inanmayın ama sizlere hayali bir masal anlatmaya çalışacağım.

ASIL SORUN BARAJ DEĞİLDİR

Asıl sorun Rus yanlısı BSP birinci parti çıkıp, hükümeti kurarsa ortaya çıkacaktır.

Toplam 145 haber.