ESİL DÜRAN'IN DENSİZLİKLERİ...

Sık sık gazetelerde boy gösterdi ve şu tarz demeçler vermekteydi 'Ahmet Doğan'ın sevdiği birisi olmak istiyorum. Bazen onunla aşk üzerine konuşuyorum. Artık DPS'de patriotarlık ön planda. Ahmet Doğan'a da anlattım ben, bize Bulgar Parlamentosu için deputatlar gerekiyor, Türkiye parlamentosu için değil… Seçim günü bir seçmen, Tayip Erdoğan için oy verdiğini açıkladı. Demek ki, bu seçimlere yabancı menfaatler karıştı.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

ESİL DÜRAN'IN DENSİZLİKLERİ...

Esil ve Türkan Düran kardeşleri bilmeyen yoktur.

Birisi çalga şarkıcısı, diğeri ise popülaritesiz, sosyetik havalarda Varnalı bir avukat. Birkaç yıl öncesi, kocasının iflasından sonra, yurt dışında aldı soluğu ve bir şekilde izini kaybettirdi. Bu iki kız kardeş Haskovalı bir Türk ailenin çocukları olmalarına rağmen, şan, şöhret ve para uğruna, kendi öz kimliklerinden çoktan uzaklaştılar. İkisi de Bulgarla evli.

Bazen Türklere ve Türkiye'ye karşı kin ve nefret kusarken görmekteyiz onları. Acaba, bu şekilde kimlere yaranmak istiyorlar?

Çeşitli dönemlerde, Ahmet Doğan'ın yakınında bulundular. Son seçimlerde, DPS'nin reklam yüzüydü Esil Düran, çeşitli seçim mitinglerinde hem kalça kıvırdı, hem de şarkı söyledi.

Sık sık gazetelerde boy gösterdi ve şu tarz demeçler vermekteydi; "Ahmet Doğan'ın sevdiği birisi olmak istiyorum. Bazen onunla aşk üzerine konuşuyorum. Artık DPS'de patriotarlık ön planda. Ahmet Doğan'a da anlattım ben, bize Bulgar Parlamentosu için deputatlar gerekiyor, Türkiye parlamentosu için değil… Seçim günü bir seçmen, Tayip Erdoğan için oy verdiğini açıkladı. Demek ki, bu seçimlere yabancı menfaatler karıştı.

Eskiden Türkiye'deki teyzem mini jupla dolaşırken, artık başı örtülü geziyor. Kocam Boris ile ses getiren ikiliyiz, ben ona başka bir erkeği çok beğendi mi söylüyorum, o da bana, bugün müthiş bir kadın gördüğünü anlatır. Vücudumu beğeniyorum, onu göstermek istiyorum...

Jale FİLİBELİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN