Bulgaristan'da yaşayan kardeşlerimizin dikkatine 2018 Türkiye Bursları başvuruları başladı!

Türkiye Burslarına Bulgaristan vatandaşlarının başvurularının son yıllarda dikkat çeker biçimde azaldığı müşahade edilmiştir. İç meseleler ve Avrupa'ya göçün bunda etkili olduğu düşünülse de mevcut potansiyelin bu olmadığına inanıyorum. Lütfen herkes tanıdıklarını burs başvurularına yöneltsin. Türkiye sizlerle, Bulgaristan sizin desteğinizle daha güçlü olacaktır.  Türkiye Burslarına Bulgaristan'dan başvuracak adaylar için yüksek lisans ve doktora düzeyinde başvurular başlamıştır.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

Bulgaristan'da yaşayan kardeşlerimizin dikkatine; 2018 Türkiye Bursları başvuruları başladı!

Türkiye Burslarına, Bulgaristan vatandaşlarının başvurularının son yıllarda dikkat çeker biçimde azaldığı müşahade edilmiştir. İç meseleler ve Avrupa'ya göçün bunda etkili olduğu düşünülse de mevcut potansiyelin bu olmadığına inanıyorum. Lütfen herkes tanıdıklarını burs başvurularına yöneltsin. Türkiye sizlerle, Bulgaristan sizin desteğinizle daha güçlü olacaktır. 
Türkiye Burslarına Bulgaristan'dan başvuracak adaylar için yüksek lisans ve doktora düzeyinde başvurular başlamıştır. Başvurular 5 Şubat-5 Mart 2018 tarihleri arasında alınacaktır. Lisans başvuruları ise 16 Nisan-14 Mayıs tarihleri arasında alınacaktır.
Başvurular yalnızca www.turkiyeburslari.gov.tr adresine yapılacaktır.
Bu vesile ile Bulgaristan Türklüğünü samimi duygularımla selamlıyorum.

Sayit YUSUF

Türkiye Bursları – Türkiye Scholarships

Uluslararası Öğrenci Akademisi; ülkemizde yükseköğrenim gören uluslararası öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel donanımlarının güçlendirilmesi, ilgi ve çalışma alanlarına ilişkin yeni olanakların sunulması, eğitim gördükleri…

TURKİYEBURSLARİ.GOV.TR

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN