BİR MUTLU OLDUM Kİ...

Hayatımın 70. basamağında bana bu mutluluğu yaşatanlara bir ömür minnet borcum vardır ve bunu asla unutamam. Teşekkür, sevgili İnsanlar! En samimi hürmetlerimle! 

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

BİR MUTLU OLDUM Kİ...

Hayatımın 70. basamağında, Tunahan Derneği Başkanı Güner Hak kardeşimin girişimiyle, 22 Mayıs 2017 tarihinde Dulovo Belediyesi salonunda gerçekleştirilen jübile törenimde ömür boyu unutamayacağım anlar ve mutluluk yaşadım.

Şair ve yazar kardeşim Nasuf Dail'in yönettiği etkinliğe, Türkiye Cumhuriyeti'nden, Bulgaristan'ın Şumnu, Varna, Razgrad, Ruse, Dobriç, Silistre ve başka illerinden gelen dostlarımın benim şahsiyetime karşı besledikleri sevgi ve saygıyı asla unutamam.

Şair ve araştırmacı yazar dostum Isa Cebeci, hakkımda ve yazın alanındaki kimliğimle ilgili teferruatlı sunum okudu. Uzak şehiR Kocaeli'den gelip, beni mutlu eden şaire Havva Pehlivan Özgür'ün sıcak sözleri de içimi ısıttı. Şair ve edebiyat çevirmeni Rüstem Aziz, keza mutluluktan gözlerimi yaşartan konuşmasıyla gücüme güç kattı.

Bence ülkemizde bu güne bu gün en güzel şiir okuyan, yetenekli kardeşim İsmail Şükrü salon dolusu hayranlarıma şiirlerimden bir renkli demet sundu. Değerli kardeşim Orhan Memiş, İskra köyündeki yetenekli gençlerin dans ve ses hünerlerini öne çıkarıp, coşkulu alkışlara vesile oldu. Şair ve yazar kardeşim Nasuf Dail, Pravda köyü'nden genç kızların harika sesleriyle salonu çınlattı. Şair kardeşimiz Hasan Üzeyir Süleyman, eline sazını alarak, coşkulara coşku kattı.

Bir zamanlar radyodan sık sık dinlediğimiz ses sanatçımız Hatice Bayram, harika yeteneği ile ''ben hala buradayım'' dedi adeta. Jübile törenime teşrif eden Türkiye Cumhuriyeti'nin Burgaz Başkonsolosu sayın Niyazi Evren Akyol konuşmasında, beni onurlandıran sözleriyle mutluluğuma mutluluk kattı.

Bütün bu güzel ve unutulmaz etkinlik, kıdemli üniversite hocamız Saygıdeğer Mehmed Beytullah, gazeteci-yazar ağabeyimiz Kıymetli Hüseyin Köse, Deliorman Türk Edebiyat Derneği'ne yıllar boyu sahip çıkan Sayın Adil Reşit, sabık arkadaşım ve değerli şair Habil Kurt ve daha nice edebiyat yaratıcısı ve sevdalısının, özellikle Türk Edebiyatı'nı seven ve hayranlıklarını gizlemeyen sadık dostlarımın ve kıymetli okuyucularımın önünde gerçekleşti.

Hayatımın 70. basamağında bana bu mutluluğu yaşatanlara bir ömür minnet borcum vardır ve bunu asla unutamam. Teşekkür, sevgili İnsanlar! En samimi hürmetlerimle! 

Naim BAKOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN