BAL-GÖÇ'TE KONGREYE DOĞRU

Yıllarca yerimizde sayıp, hiç bir şey elde edemediysek, buna sebep, bu bozguncu zihniyet olmuştur. Artık camiamız, insanımıza zerre kadar faydası olmamış, buraları kendi menfaatleri için kullanan ve bunlara destek olan üç beş uyduruk elemandan temizlenecektir.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

BAL-GÖÇ'TE KONGREYE DOĞRU

Bal-Göç'te, Haziran ayında kongre yapılması hakkında prensip kararı alınmıştır.

Genel kanaat, camiamızın birlik beraberliği ve güçlenmesi bakımından, kongreye ortak akıl ile oluşacak tek listeyle gidilmesi benimsenmiştir ki, güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi için olması gereken de budur.

Diğer yandan, bu süreçte başka bir şey daha olacaktır; Camiamız, kişisel hırslarını ön planda tutan, kendi istikballerini camiamızın istikbalinin üzerinde tutan kişilerden temizlenecektir.

Yıllarca yerimizde sayıp, hiç bir şey elde edemediysek, buna sebep, bu bozguncu zihniyet olmuştur. Artık camiamız, insanımıza zerre kadar faydası olmamış, buraları kendi menfaatleri için kullanan ve bunlara destek olan üç beş uyduruk elemandan temizlenecektir.

Bunlarla beraber, rüzgara göre yön değiştiren,  akşam başka sabah başka kararlar alan elemanlardan da temizlenecektir.

Camiamızın artık, bu tür asalaklardan kurtulup, ortak irade ile kurulan yönetim ile, emin adımlarla yoluna devam edecektir.

Öteden beri söylediğimiz gibi; Camiamız, bu fitne fesat yaymaktan başka bir baltaya sap olamamış bozgunculardan temizlenecektir.

Fazla söze, gerek yok!

***

AZINLIKLAR STATÜSÜ, MİLLİ BİLİNÇ VE ULUSAL GÜVENLİK

Bu konuda geçtiğimiz hafta sonu yazmıştık, Bulgaristan'daki soydaşlarımızın varlığını ulusal politika haline getirilmesi gerektiğini vurgulamıştık.

Yoksa, tabi ki, kanında Türk ve Müslüman kanı taşıyan herkes azınlık statüsü kazanılmasını istemektedir. Ama bazı yetkililer nezdinde, bunun tek başına bir şey ifade etmeyeceğini vurgulamak istedik.

Oralarda her şeyden önce varlığımızı muhafaza etmek için milli politikalar geliştirilmeli demek istemiştik,  çünkü bu konular birinci derecede milli güvenliğimizi ilgilendiren konuların başında gelen bir mevzudur.

Gürcay CEM

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN