19 MAYISTA CEBEL'DE BULUŞALIM

Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan bütün demokratları ve vatanseverleri, 19 Mayısta, Cebel şehrinde düzenlenecek olan geleneksel kutlamalara davet ediyorum. Büyük milli ve ulusal değeri olan bu günde, Cebel'in Türk halkı tarafından, totaliter komünist rejime karşı ilk protesto yürüyüşleri ve eylemleri başlatıldı. İki ay boyunca 70 000 Türk kardeşimiz sokaklara döküldü. Bu eylemler esnasında şehit düşenler oldu. Hür dünyada yaşayanlar ve komünist rejimin esir bireyleri arasında kurulan gizli bağlantılar sayesinde, öldürülen sadece 7 Türkün ismini duyurabildik. Bu 19 Mayısta da, bütün onurlu Müslümanlar ve Hristiyanlar, Cebel Özgürlük Meydanı'nda yine hep beraber, omuz omuza olacağız!

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

19 MAYISTA CEBEL'DE BULUŞALIM

Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan bütün demokratları ve vatanseverleri, 19 Mayısta, Cebel şehrinde düzenlenecek olan geleneksel kutlamalara davet ediyorum.

Büyük milli ve ulusal değeri olan bu günde, Cebel'in Türk halkı tarafından, totaliter komünist rejime karşı ilk protesto yürüyüşleri ve eylemleri başlatıldı.

İki ay boyunca 70 000 Türk kardeşimiz sokaklara döküldü. Bu eylemler esnasında şehit düşenler oldu. Hür dünyada yaşayanlar ve komünist rejimin esir bireyleri arasında kurulan gizli bağlantılar sayesinde, öldürülen sadece 7 Türkün ismini duyurabildik.

Bu 19 Mayısta da, bütün onurlu Müslümanlar ve Hristiyanlar, Cebel Özgürlük Meydanı'nda yine hep beraber, omuz omuza olacağız!

Petır BOYACİEV

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN